Dragi concetățeni,

Dragi concetățeni,

12
DISTRIBUIȚI

Vine o zi când pășești cu smerenie pragul casei, când găsești sursa de bucurie în sufletele oamenilor, când se-mparte lumina pentru fiecare. Încă de copii am început să iubim această sărbătoare.

Vine Paștele, Sărbătoarea Învierii Domnului. Stimați cetățeni ai raionului Sângerei, în această săptămână a adevărului și a luminii, de înălțare sufletească, prilejuită de sărbătoarea Învierii Domului nostru Iisus Hristos, doresc să Vă adresez tuturor cele mai cordiale urări de sănătate, de bunăstare și de armonie în familie.

Învierea Domnului este sărbătoarea luminii și bucuriei, aducătoare de speranță și iubire creștină. Este un moment care ne definește ca oameni, ne fundamentează ca societate și ne întoarce deopotrivă către Cel de Sus, către noi înșine și către cei din jur. Tuturor celor care sărbătoresc la 16 aprilie Paștele, le doresc sărbători fericite, liniște în suflete și bucurie în familie.

Fie ca Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului să Vă aducă cele patru taine divine: încredere, lumină, iubire și speranță. Clipe de neuitat alături de cei dragi și multe realizări. Vă doresc tuturor, ca în zi de sărbătoare, Lumina și căldura Paștelui să încălzească sufletele, să deschidă inimile spre iubire, credință, iertare, să coboare liniștea și pacea. Minunea învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viața și să vă aducă renașterea credinței, speranței, bucuriei cu bunătate și căldură în suflete.

HRISTOS A ÎNVIAT!