Dragi colegi ai Inspectoratului de Poliție Sângerei, stimați cetățeni ai raionului,

Dragi colegi ai Inspectoratului de Poliție Sângerei, stimați cetățeni ai raionului,

26
DISTRIBUIȚI

La 27 august 1991, acum 32 de ani, a fost adoptată Declarația de Independență a Republicii Moldova. Prin acest document istoric, marcant pentru țara noastră, Parlamentul RM a proclamat, în numele întregii populații și în fata întregii lumi, că Republica Moldova este un stat suveran, independent și democratic, liber să-și hotărască prezentul și viitorul, fără nici un amestec din afară, în conformitate cu idealurile și năzuințele sfinte ale poporului în spațiul istoric și etnic al devenirii sale naționale.

Deci, independența Republicii Moldova a ajuns să împlinească 32 de ani. Grație istoricului eveniment, derulat acum 32 de ani în urmă, ne bucurăm anual, la 27 august, de Sărbătoarea Națională „Ziua Independenței” – o sărbătoare care ne aduce tuturor nouă sentimente de mândrie, de demnitate, de patriotism și de respect pentru propria țară. Totodată această zi remarcată trezește fiecăruia din noi un sentiment de solidaritate, de responsabilitate, de muncă și de obligativitate pentru făurirea și consolidarea unui stat de drept și dezvoltat economic, în care se respectă valorile democratice, iar Legea este pusă în capul mesei de către toți cetățenii Republicii Moldova.

Cu prilejul sărbătorii- Ziua Independenței Republicii Moldova, Vă adresăm sincere și cordiale felicitări, dorindu-vă multă sănătate, fermitate, bunăstare, forță și energie, împliniri și realizări pentru o viață prosperă, decentă și mai îndestulată.

La mulți ani, Republica Moldova!