DISTRIBUIȚI
În poză: o parte din tinerii antreprenori prezenți la eveniment

La începutul lunii noiembrie în orașul Sângerei s-a desfășurat ediția a II- a a Forum-ului economic al tinerilor antreprenori. Tinerii care și-au întemeiat o afacere, au primit sfaturi utile și au fost încurajați pentru a merge înainte, necătând la greutățile pe care le întâmpină zilnic în dezvoltarea ei. În cadrul evenimentului au fost premiați cei mai buni antreprenori din sectorul întreprinderilor mici și mijlocii.

La Forum au participat: președintele raionului, Vasili MARANDIUC, vicepreședinții raionului Mihail BÎRSAN și Ion CEBOTARI, Viorel ONCEANU, șeful Secției Tineret și Sport a CR, structurile desconcentrate din raion, tineri antreprenori, antreprenori care au deja afaceri înregistrate oficial, antreprenori cu o bogată experiență.
Activitatea dată face parte din cadrul proiectului ” „Dorința & perseverența asigură succesul” implementat AO ADD „Mileniul – III” din satul Chișcăreni în cadrul ”, Programului de granturi pentru sectorul de tineret” și finanțat de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova în parteneriat cu Consiliul Raional Sângerei.
Din informațiile prezentate de către Natalia MEREUȚĂ, coordonatoarea proiectului „În cadrul acestui proiect tinerii au obținut deprinderi teoretice și practice, care le vor ajuta să inițieze afaceri proprii sau să se realizeze în domeniul afacerilor. Deasemenea tineriii beneficiari ai proiectulului au avut oportunitatea să se întâlnească cu antreprenori de succes și bogați în experiență de muncă, cât și să meargă în vizite de studiu la întreprinderi , la antreprenori de succes din localitățile raionului nostru.” …

Mai departe puteți citi în ziarul numărul 40 din săptămâna aceasta