DISTRIBUIȚI

Inspectoratul de Poliție Sângerei (IPS) și-a deschis larg ușile pentru toți cei care au vrut să afle cu ce se ocupă anagajații instituției. Evenimentul a avut ca scop îmbunătățirea climatului între tineri, societate și poliție. De această dată pragul Inspectoratului l-au pășit elevii liceelor din oraș: „Olimp”, „M.Eminescu” , „D. Cantemir”. Anul acesta evenimentul a coincis cu sărbătoarea națională „Ziua Drapelului”, astfel numărul celor prezenți fiind cu mult mai mare.

Despre însemnătatea simbolurilor națio

În poză: liceenii sunt informați de către angajații IPS

nale, culori, valori, despre eroii neamului românesc care au fost înveşmântaţi în tricolor şi au murit cu tricolorul în mână pe câmpurile de luptă a vorbit generaţei de astăzi, Ion CEBOTARI, vicepreședintele raionului, Anatolie REABOI, șeful IPS și Gheorghe BRAȘOVSCHI, primarul de Sângerei.
„Mai mulți ani la rând organizăm Ziua ușilor deschise. Anul acesta este dedicată „ Zilei Drapelului de Stat”, care e marcată, tradițional, pe 27 aprilie. Legătura dintre aceste două sărbători este că simbolurile de stat trebuie să fie onorate, la fel ca meseria pe care o practică colegii mei, meserie care impune mult risc, respect față de legea statului și respect față de sine. Tânăra generație care se îndreaptă pentru a îmbrățișa profesia de polițist înțelege cel mai bine că pentru a deveni un bun om al legii, ce va pune în practică tot ceea ce poate asigura liniștea cetățenilor este nevoie de curaj, devotament, responsabilitate.” a remarcat Anatolie REABOI…