DISTRIBUIȚI
În poză: Mihai BÎRSAN vice-președintele raionului și Ruslan DELOGRAMATIC mănagerul clubului

   Săptămâna trecută a început cea de-a 27-a ediție a campionatului Republicii Moldova la fotbal în Divizia A. Momentul organizatoric a început cu un minut de reculegere în memoria jucătorului echipei FC. Sângerei Denis ROGAC, decedat recent în urma unui tragic accident rutier.

Primarul Gheorghe BRAȘOVSCHI, care este și președintele Asociației raionale de fotbal, a urat mult succes echipei și a declarat „la Sângerei se joacă, s-a jucat și se va juca fotbal, momentan se poartă negocieri cu Federația Moldovenească de Fotbal spre îmbunătățirea condițiilor pentru a practica acest sport minunat” Deasemenea și vice-președintele raionului Mihai BÎRSAN a ținut să ureze mult succes echipei și a menționat, „sunteți niște băieți sârguincioși și talentați, de aceea sunt ferm convins că putem emite pretenții serioase la câștigarea trofeului”. Meciul a început foarte calm, astfel echipele studiindu-se reciproc. Dar golul nu s-a lăsat mult așteptat, astfel după o gravă eroare în defensiva adversă atacantul Mihail UNGUREANU s-a pomenit singur cu portarul advers, îndeplinind astfel o simplă formalitate și marcând primul gol în acest sezon pentru gazde în minutul 36, acesta fiind unica reușită al primei reprize. După ce au ieșit de la cabine un pic relaxați oaspeții au reușit să egaleze situația pe tabelă în minutul 69 prin Veceslav BESCHIER. Cifrele au rămas egale doar două minute pentru ca în minutul 61 același UNGUREANU să marcheze un gol de senzație, după ce s-a distrat cu doi fundași adverși acesta a reușit să introducă mingea în poartă. Scorul final al partidei a fost stabilit de Ion PÎSLARI cu o execuție splendidă din colțul careului și astfel s-a înregistrat rezultatul de 3-1 pentru formația sângereiană. După acest meci echipa noastră se află pe prima poziție în clasament. ,,Este un rezultat bun pentru noi. Băieții sunt bine pregătiți pentru a face față provocărilor unui nou sezon.
Ca și orice antrenor îmi doresc un loc de frunte pentru echipa mea. Și nu în ultimul rând dorim să arătăm un fotbal frumos și suporterilor noștri, care sunt și sufletul echipei”, a declarat Eugen CUCOȘ, antrenorul clubului FC Sângerei. Următorul meci echipa noastră îl v-a juca în deplasare, la Chișinău împotriva celor de la Zimbru -2 cu începutul de la ora 18:00.