Cum cred că e mai bine

Cum cred că e mai bine

76
DISTRIBUIȚI

S-au înmulţit fărădelegile în sufletul nostru, nu este pace în ţărişoara Moldova. Am ajuns la culmea-culmilor: să rupi, tu (Bătrâncea) Drapelul României în sediul Parlamentului Republicii Moldova, în plină şedinţă parlamentară! Este strigător la cer! Să retragi cetăţenia lui Băsescu, când românii ca fraţii ne-au ajutat, multe proiecte ne-au finanţat, în urma cărora s-au reparat şcoli şi grădiniţe, s-au procurat microbuse şcolare.
Ne-am făcut răi şi mincinoşi şi nu ne iubim unul cu altul, vecini pe vecini. Să iubeşti altă ţară, alt pământ, să nu iubeşti ţara ta. Să te duci la Putin după indicaţii. În Epistola Domnului Isus Hristos ce a trimis-o Dumnezeu din cer se scrie, că judecata lumii va fi şi pe cei vii, şi pe cei morţi şi fiecărui i se va da după faptele sale. Înzădar credem să îl iubim pe Dumnezeu, dacă nu-l iubim pe aproapele nostru. Mă pun pe gânduri persoane ca socialistul Ion CIOBANU, care tot nu-şi iubeşte ţara, neamul, limba. Ruşii ca ruşii, sunt un popor muncitor, cu tradiţii, cultură şi ştiinţă dezvoltate, cu credinţă.Talpa iadului e la Kremlin şi la conducătorii acestuia. Mi-am făcut serviciul militar şi studiile superioare la Moscova. În 8 ani de zile cât m-am aflat acolo am avut posibilitatea să învăţ şi să cunosc multe lucruri bune de la aceşti oameni. Dar în anul 1957 când se desfăşura recensământul populaţiei, la întrebarea de ce naţionalitate sunt, am răspus fireşte că sunt moldovan. Nu, m-au scris că sunt rus.
Pentru situaţia actuală din ţară, din partea sătenilor noştri vin cu un mesaj, rugăminte către liderii partidelor: PD, PL, PSD, PCRM, PAS, Platforma DA etc: nu vă mai mâncaţi atâta, nu vă mai urâţi, certaţi, huiduiţi între voi. Lăsaţi pe altă dată problemele unirii, federalizării Moldovei, deplasările pe bani publici şi fără folos dintr-o ţară în alta. Viaţa ne este dată o singură dată. Daţi s-o trăim în pace,linişte, împăcare unii cu alţii, cu dragoste şi mândrie că am reuşit lucruri bune şi frumoase. Să facem tot posibilul pentru binele oamenilor şi ţara în care trăim.
Ion BODRUG, satul Coşcodeni