DISTRIBUIȚI

Felicit din profundul inimii mele cetățenii orașului Sângerei cu ocazia Hramului orașului, când cinstim Biserica și Sfântul Mucenic Gheorghe, purtător de biruințe, al cărui nume îl poartă biserica noastră.

Așteptăm oaspeți și băștinași, cărora am lansat invitații, cetățenii de onoare ai localității să revină acasă în aceste zile deosebite de sărbătoare. Dar cei mai prezenți oaspeți veți fi Dvs , cetățenii orașului, cei mai frumoși, mai cuminți și de rară cumsecădenie oameni din câți am cunoscut și există în această lume.
Mă bucur să vă văd la sărbătoare bine, deschiși, cu zâmbet pe față , cu drag unul față de altul și cu bunăvoință. Așa cum sunteți . După doi ani de pandemie, când nu am putut organiza nimic pentru plăcerea și revelația Dvs sufletească, iată că a dat Bunul Dumnezeu această revenire la o sărbătoare de hram al orașului cum o așteptați și o doriți.
Sub semnul Păcii o vom petrece împreună, căci Pace ne dorim cu toții, fiind constrânși de emoții și neliniște pentru războiul catastrofal care îl suportă vecinii noștri ucraineni. Sub însemnele Marelui Mucenic Sfântului Gheorghe, aducător de biruințe, în speranța că Pacea va birui până la urmă și cu Pace în suflet și în viață vom trăi mai departe. Doar că îndemnul meu este să păstrăm calmul, bunătatea noastră sufletească care este în sufletul fiecărui dintre Dvs, iubiții mei cetățeni și creștini. În continuare dorința primăriei este să Vă avem oameni de mare calitate, cei mai buni și mai onești, cei mai iertători, receptivi la problema și durerea apropiaților, mai implicați în lucruri și fapte bune aici la Sângerei și în tot raionul.
Sper să Vă fie benefic pentru suflet inclusiv și programul festiv, preconizat a se desfășura în Piața centrală a orașului, organizat cu multă bunăvoință de primărie cu susținerea generoasă a consilierilor Consiliului orășenesc, de dragul Dvs și pentru Dvs.
Hram binecuvântat să aveți, cu triumful Păcii și cu aducătorul de biruințe în suflet și în credință!

Arcadie COVALIOV, primarul orașului Sângerei