Cu ocazia Zilei Internaționale a Asistenților Medicali

Cu ocazia Zilei Internaționale a Asistenților Medicali

53
DISTRIBUIȚI

Astăzi, cu ocazia Zilei Internaționale a Asistenților Medicali, le mulțumesc cu toată inima și îmi exprim imensa recunoștință pentru toate asistentele și toți asistenții medicali din raion. Dumneavoastră faceți, zi de zi, o muncă enormă, datorită căreia este posibilă protejarea sănătății oamenilor și însănătoșirea pacienților.

Lecția pandemiei este una de recunoștință și solidaritate, o lecție pe care ne-au demonstrat-o în aceste vremuri, cu dedicație tăcută, asistentele și asistenții medicali. Vă mulțumim pentru că sunteți mereu alături de pacienți, de cei care au nevoie de ajutor. Vă dorim multă sănătate și împliniri profesionale.

Menirea dumneavoastră̆ este deosebit de importantă, fiind alături de pacienți în cele mai complicate situații. Aveți un rol-cheie fiind „coloana vertebrală” a sistemului medical.

Îmi exprim respectul fată de activitatea tuturor și rămân convins că sistemul medical nu ar putea funcționa atât de bine fără̆ eforturile și străduința asistenților medicali. În contextul pandemiei Covid-19, ne-am dat seama că domeniul sănătății trebuie dezvoltat și modernizat, iar munca cadrelor medicale trebuie apreciată și motivată. Vă urez multă sănătate și realizări frumoase.