DISTRIBUIȚI

Fără un ziar în casă viața e mai puțin interesantă. Un prieten fidel care oferă copiilor și adolescenților cele mai potrivite sfaturi în cele mai delicate situații.
Săptămânalul „EN” este o publicație de informații, opinie și publicitate neangajate față de autorități și formațiuni politice, care, de 20 de ani, reflectă viața și activitatea RAIONULUI.
Doar cu 20 lei pe lună, în fiecare vineri, poștașul Vă aduce știri operative, locale, interviuri cu personalități din diferite domenii, istorii de succes etc.
Abonații la ziar vor beneficia de acces gratuit la site-ul www.ecoul.md și pagina Ziarul Ecoul nostru pe facebook, odnoklassniki,youtube, unde vor găsi 24/24 de ore și alte articole interesante și utile.
Salutăm îndeosebi abonările corporative, în baza contractelor directe dintre agenții economici și redacție, dar și abonamentele -donații făcute de prietenii Ecoului în adresa instituțiilor de învățământ, bibliotecilor și altor instituții.
Susțineți-Vă angajații, rudele, cunoscuții să aboneze ”EN” ca noi,la rândul nostru, să Vă putem susține și apăra. Ar fi bine ca în fiecare casă să fie cel puțin un abonament la Ecoul nostru. Cu noi viitorul este mai sigur și mai frumos.Ajutați-i și pe cei cu soarta mai dificilă să primească ziarul mult îndrăgit.