DISTRIBUIȚI
În poză: beneficiarii, alături de colaboratorii IPS, agenți economici

În urma Campaniei naționale de binefacere „Copil Școlarizat – Copil Protejat” lansată și în cadrul Inspectoratului de Poliție Sângerei (IPS), mai mulți copii din familii social – vulnerabile au primit ghiozdane, rechizite și seturi de hăinuțe pentru a merge la școală. Campania a avut mai mulți parteneri, care au făcut posibilă realizarea ideii inițiale a proiectului, propusă de către Inspectoratul General de Poliție.
În cadrul evenimentului, care s-a desfășurat în incinta IPS, a fost prezentat spotul cu genericul „Copil școlarizat – copil protejat”, secvențe video cu deschiderea solemnă a campaniei, ulterior persoanelor participante le-au fost prezentate tehnica și mijloacele speciale din dotarea IPS, biroul psihologului. Alături de familiile social- vulnerabile au fost: blagocinul raionului, Maxim GUZUN, președinta AO „Bunici Grijulii”, Eugenia GORUN însoțită de 6 bunici grijulii precum și primari și preoți ai orașului Biruința, comunelor Alexăndreni și Ciuciueni.
„Copii sunt viitorul nostru, deaceea acest proiect a fost creat pentru comunitate şi împreună cu comunitatea. Scopul campaniei este prevenirea abandonului școlar în rândul categoriilor defavorizate de copii, în același timp campania încurajează tinerii să-și continuie studiile prin sensibilizarea societății de a se implica în protejarea și educarea copiilor care sunt supuși anumitor riscuri.” a remarcat Anatol REABOI, șeful IPS…

continuarea o puteți citi în ziarul numărul 31 din această săptămână