Contrabandă cu coniac

Contrabandă cu coniac

556
DISTRIBUIȚI

Angajații serviciului investigarea fraudelor economice al Inspectoratului de Poliție Sângerei, au contracarat o tentativă de contrabandă cu 120 sticle de coniac.

În cadrul operațiunii declanșate de către Inspectoratul General de Poliție, pe linia prevenirii și combaterii traficului ilicit de mărfuri pe teritoriul Republicii Moldova, la data de 13 noiembrie curent, la intrarea în orașul Sângerei conform unei informații operative parvenite, polițiștii au stopat două automobile de model „Audi 80” și „Hyundai”, conduse de doi bărbați.

Potrivit Nicoletei MATEI, ofițer criminalist al Inspectoratului de Poliție Sângerei, în urma verificărilor, în portbagajul automobilelor au fost depistate și ridicate 120 sticle cu băuturi alcoolice. Acestea aveau denumiri renumite „KVINT”, marcate cu timbre de acciz și semne de falsificare. Alte 30 de sticle erau nemarcate”.

Conform primelor estimări, marfa depistată și confiscată constituie 15 000 de lei.

La moment poliția cercetează cazul pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și luarea unei decizii legale.

Poliția recomandă cetățenilor să achiziționeze băuturi și produse alimentare numai în spații autorizate, unde acestea sunt supuse controlului fito-sanitar și nu constituie pericol pentru sănătatea publică.