Continuă abonarea la ECOUL NOSTRU. Un ziar pentru fiecare

Continuă abonarea la ECOUL NOSTRU. Un ziar pentru fiecare

46
DISTRIBUIȚI

Un abonament la ECOUL NOSTRU (EN) este un lucru absolut necesar, în fiecare familie, dar și un bun cadou pentru părinții, buneii și prietenii Dumneavoastră.

Noi Vă Garantăm:

8 pagini de ziar pe săptămână, agenda evenimentelor din teritoriu și nu numai…

Nici un ziar din regiune nu vă oferă un asemenea volum de informații din raioanele Sângerei și Telenești la asemenea prețuri.

Abonarea poate fi făcută la orice oficiu poștal , la factorii poștali sau la redacție. Căutați în cataloage indicele de abonare RM 67 860.

Salutăm îndeosebi abonările corporative, în baza contractelor directe dintre agenții economici și redacție, dar și abonamentele – donații făcute de prietenii EN în adresa instituțiilor de învățământ, bibliotecilor din satele de baștină, azilurilor și altor instituții, buneilor care se vor bucura nespus de acest cadou, pensionarilor, invalizilor, fraților și surorilor, copiilor rămași acasă care nu-și pot permite luxul de a se mângâia cu o lectură de calitate etc. Listele cu numele și adresele abonaților le trimiteți ( prin poștă, email) la redacție, care perfectează abonamentele și expediază ulterior ziarul la destinație prin intermediul oficiilor poștale. Costul abonamentului se achită redacției prin transfer.

Stimați prieteni, abonați-vă la ziarul Ecoul nostru, astfel veți contribuii la  menținerea în  spațiul nostru mediatic a unui ziar bun, cu știri din regiune și nu numai, care informează corect.

Stimați prieteni, vă îndemnăm să ne susțineți, perfectând un abonament la orice oficiu poștal sau la redacție

Susțineți-vă angajații, rudele, cunoscuții să aboneze ECOUL NOSTRU ca noi, la rândul nostru, să vă putem susține și apăra.

Un abonament la EN pentru:

Șase luni este de –  192  de lei

Trei luni este de  – 96 de lei

Una lună este de  – 32 de lei