Centrul de Tineret și-a deschis ușile

Centrul de Tineret și-a deschis ușile

255
DISTRIBUIȚI
În poză: participanții la inaugurare

La răscruce de ani, tinerii din raion au primit un dar util, un sediu al lor, în incinta Casei de Cultură „Nicolae Iorga.” Șefa Centrului raional pentru Tineret Ana GLIB și-a propus inaugurarea sediului la trecerea dintre ani, ca să intre cu dreptul și cu semne bune într-un an nou, de activitate interesantă și prosperă împreună cu tinerii raionului și pentru ei.

Spre această realizare s-a mers cu pași mici, dar siguri. În constituirea Centrului raional al Tinerilor și crearea unui sediu al lor, managera instituției de tineret a avut parte de mult sprijin și susținere din partea Consiliului Raional, al Serviciului Tineret și Sport, de deschidere din partea Secției Cultură care a oferit spațiul respectiv pentru amenajarea sediului, de conlucrare cu Centrul Tinerilor primăriei orașului . Sentimentul împlinit pentru deschiderea acestuia a fost împărtășit cu fiecare dintre ei, în cadrul festivității de inaugurare, unde fiecare dintre cei vizați au participat: Mihail BÎRSAN, vicepreședintele raionului, Rodica COJOCARU, viceprimara oraşului Sângerei, Valeriu RUSU, șeful Secției de Cultură, Viorel ONCEANU, specialist principal al Serviciului Tineret şi Sport al Consiliului Raional, Ludmila PROCIUC, administratoarea Incubatorului de Afaceri Sângerei, Octavian BANARU, șeful Direcției Finanțe, dar și Olga GORDILĂ, reprezentanta Fondului Națiunilor Unite pentru Populație. Mesajul fiecărui dintre ei pentru Centrul Raional de Tineret a fost să fie într-un ceas bun. La rândul său, managera Ana GLIB a mulțumit pentru susținerea de care a beneficiat pentru realizarea acestui proiect şi a exprimat siguranţa că va reuşi lucruri şi proiecte interesante pentru tineri şi prin implicarea lor.
Tinerii doar trebuie să demonstreze implicare în lucruri utile, în proiecte, benefice vieții și tinereții lor. Potrivit vicepreşedintelui prezent la eveniment Consiliul Tinerilor în continuare va fi susținut şi ajutat să deschidă căi spre proiecte durabile, atractive, pentru interesul şi căutările lor.
Olga GORDILĂ a reiterat în mesajul expus, că nu întâmplător este prezentă la eveniment. Fondul care-l reprezintă va susține, inclusiv financiar, proiectele tinerilor din Sângerei, pentru că este raionul unde se face mult pentru tineri, se fac investiţii în acest domeniu din partea administraţiei raionale, se crează alternative, cum este Centrul Raional pentru Tineret , ca ei să fie antrenaţi în lucruri utile, să nu alunece în alte activități nedorite.