Cel mai frumos cadou la Sărbătorile de Iarnă

Cel mai frumos cadou la Sărbătorile de Iarnă

61
DISTRIBUIȚI

A început campania de abonare la săptămânalul „Ecoul nostru” pentru anul 2019. Mai mulți cititori ne întreabă de ce campania în cauză se desfășoară de două ori pe an? Răspunsul este simplu. În situația când prețurile sporesc, nu pe zi ce trece, ci pe ceas, este imposibil de a prevedea, mai bine zis, de a ghici costul real al publicației pe o perioadă mai îndelungată.

Chiar și peste o jumătate de an, lucrul acesta este imposibil. Comanda de a introduce ziarul în catalogul abonării pe semestrul unu al anului a fost făcută – prețurile la toate serviciile sporesc nemaipomenit. Fără îndoială, până la sfârșitul anului ele se vor majora. Comanda e făcută, nu putem schimba nimic. Cu alte cuvinte, prețul fixat la „Ecoul nostru” de 120 de lei pentru șase luni, așa și rămâne, cel real fiind cu mult mai mare.
Or, o bună parte din cheltuieli rămân pe seama redacției. Nu e o povară ușoară.
Publicația Periodică Independentă „EN” rămâne și în continuare un ziar pentru întreaga familie. Echipa redacției și-a asumat misiunea de a Vă informa multilateral, obiectiv și echidistant despre tot ce se întâmplă în raion, țară, lume…
Ne vom strădui în continuare să abordăm cât mai frecvent, operativ, cât mai consecvent problemele ce țin de agricultură, economie, educație, sănătate, societate, cultură, sport etc.
Ziarul are nevoie de susținere din partea Dumneavoastră, stimați cititori. Orice marfă cât de calitativă și necesară ar fi, poate bucura destinatarul numai atunci când ajunge la el.
Cu 20 de lei pe lună veți avea în fiecare săptămână cele mai proaspete știri, reportaje, interviuri, cele mai utile sfaturi, rețete culinare, cele mai haioase bancuri, etc.
Abonați-Vă la săptămânalul „EN” și Vă veți convinge că e ziarul de care aveți nevoie.