DISTRIBUIȚI
În poză: în timpul premierii

    Două dintre Întreprinderile Mici şi Mijlocii (IMM) din raion au fost desemnate învingătoare ale Concursului Naţional „IMM-Model de Responsabilitate Socială”, promovat de Organizaţia de Dezvoltare a Intreprinderilor Mici şi Mijlocii (ODIMM). Premiul Mare l-a câştigat SC”Gelibert”, SRL (director Vasile BEJENARI). Cu premiul special pentru activităţi social – corporative orientate către comunitate a fost apreciată activitatea SRL „DACRONIX-GRUP” din oraşul Sângerei, (director Veaceslav IVANENCO). Câştigătorii prestigiosului concurs s-au bucurat de Diplome şi cadouri de preţ şi laude din partea experţilor.

Premierea a avut loc la Chişinău, în cadrul Conferinţei Internaţionale a IMM „Specializarea inteligentă, motorul creşterii economice a regiunilor din Republica Moldova”. Potrivit şefei Direcţiei Economie a Consiliului raional, Veronica SERBUŞCA „sectorul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii al raionului nostru a fost reprezentat de o delegaţie constituită din antreprenori, specialişti din cadrul Consiliului raional, rezidenţi ai Incubatorului de Afaceri, care sunt învingători ai Concursului nominalizat, tineri antreprenori. Ei cu mult interes au participat la conferinţa de asemenea nivel, organizată de Ministerul Economiei şi Infrastructurii şi ODIMM). Drept obiectiv al evenimentului a fost promovarea potenţialului socio-economic al regiunilor din R.Moldova şi identificarea instrumentelor de sprijin pentru reorientarea structurilor industriale, a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii în domeniul antreprenorial regional şi european.
Potrivit sursei citate, membrii delegaţiei noastre cu mult interes au participat la ceremona de premiere a învingătorilor concursurilor naţionale: „Cel mai bun antreprenor din sectorul IMM” şi „IMM – Model de Responsabilitate Socială”. Concursurile au avut scopul desiminării şi încurajării celor mai bune practici ale IMM. Suntem mândri de concurenţii noştri, care în urma evaluării comisiei de experţi au fost desemnaţi învingători ai Concursului naţional „IMM- Model de Responsabilitate Socială”…

Mai departe puteți citi în ziarul din numărul 37 din săptămâna aceasta