Cadou la Sărbătorile de Iarnă

Cadou la Sărbătorile de Iarnă

58
DISTRIBUIȚI

A început campania de abonare la săptămânalul „Eoul nostru” pentru anul 2020. În situația când prețurile sporesc, nu pe zi ce trece, ci pe ceas, este imposibil de a prevedea, mai bine zis, de a ghici costul real al publicației pe o perioadă mai îndelungată.

Chiar și peste o jumătate de an, lucrul acesta este imposibil. Comanda de a întroduce ziarul în Catalogul abonării pe semestrul unu al anului a fost făcută – prețurile la toate serviciile sporesc nemaipomenit. Fără îndoială, până la sfârșitul anului ele se vor mai majora. Comanda la publicația noastră deja e făcută, nu putem schimba nimic. Cu alte cuvinte, prețul fixat la „EN” de 120 de lei pentru șase luni, așa și rămâne, cel real fiind cu mult mai mare.Echipa redacției și-a asumat misiunea de a Vă informa multilateral, obiectiv și echidistant despre tot ce se întâmplă în raion, țară. Ne vom strădui în continuare să abordăm cât mai frecvent, operativ, consecvent problemele ce țin de agricultură economie, educație, sănătate, societate, cultură, sport etc.
Ziarul are nevoie de susținere din partea Dumneavoastră, stimați cititori.
Cu 20 de lei pe lună veți avea în fiecare săptămână cele mai proaspete știri, reportaje, interviuri, istorii de succes etc.
Abonați-Vă la ziarul „Ecoul nostru” și Vă veți convinge că e ziarul de care aveți nevoie.
Indice de abonare: 67680