DISTRIBUIȚI

Copii de la grădinița nr. 5 „Andrieș” din orașul Sângerei au mulțumit toamnei pentru fructele și legumele sale dulci, aducătoare de sănătate și vitamine. Ajutați de educatoarea Ecaterina SPÂNU și conducătorul muzical Victor SANDU, ei au chemat-o în ospeție și i-au exprimat mulțumire prin firul artistic al unei activități dedicate crăiței anotimpurilor.

Actorii acestui spectacol dedicat toamnei au fost copii din grupa mare. Ei au jucat spectacolul în fața părinților, a administrației instituției și au exprimat bucuria că au mai crescut cu încă o toamnă.
Au venit să-i susțină prin aplauze grupa de copii împreună cu educatoarea Elena ROȘCA. Educatoarea Ecaterina SPÂNU a pus în valoare fiecare copil. Aceștia i-au dedicat toamnei cântece, poezii, au valsat împreună cu ea.
Au demonstrat că îi cunosc cu ochii închiși fructele și legumele, poamele dulci. Micii actori au mai înscenat „Strugurașul”. În scenă fiecare copil a fost în rolul unui fruct dulce al toamnei.
Directoarea grădiniței Ecaterina DUMBRAVĂ: a mulțumit copiilor și educatorilor pentru revelația care au dăruit-o prin specatacolul dedicat anotimpului galbenei gutui. Părinților prezenți, pentru susținerea parteneriatului, drept o paradigmă dintre prezentul copiilor trăit în grădință și viitorul care-l asigură împreună, în colaborare. grad-2 grad3 img_003grad