Atunci când talentul, munca, dăruirea și încrederea triumfă apar și marele...

Atunci când talentul, munca, dăruirea și încrederea triumfă apar și marele trofee

1017
DISTRIBUIȚI

Visul suprem al fiecărui sportiv este participarea la diferite evenimente și câștigarea unei medalii olimpice. Această mare performanță reprezintă încununarea talentului, dăruirii, sacrificiilor și a muncii depuse de-a lungul anilor.

Recent, judocanii din Sângerei au participat la două Turnee: unul Internațional desfășurat pe data de 25-26 martie în orașul Sochireni, Ucraina, iar altul Republican desfășurat în orașul Șoldănești pe data de 27 martie. La ambele Turnee băieții noștri au demonstrat încă o dată că sunt o echipă puternică, gata să țină piept oricărui adversar. Astfel la Turneul din Ucraina Roman CRIGAN (+73kg.), Ionuț BÎNZARU (24kg.) și Sorin PATRON (38kg.), au ocupat locurile III în categoriile lor de greutate. La acest Turneu de JUDO, au participat aproximativ 450 de judocani din Belorusia, România, Moldova și Ucraina, ce au beneficiat de cazare și mese gratis. Premianții au primit diplome, medalii și cadouri de preț.
La Șoldănești au participat judocanii mai multor echipe o mare parte fiind din nordul republicii: Florești, Rezina,Soroca și Sângerei cu 2 echipe (a doua fiind din Heciul – Nou)și Șoldănești. Aici a devenit campion Dionisie IANCOVSCHI (38kg.), vicecampion Evsei CORCEVOI (73kg.), iar Mihail ALBU, Denis MUSTEAȚĂ, Denis IANCOVSCHI și Marin GOLBAN au ocupat locurile V în categoriile lor de greutate. Finansarea la ambele turnee a fost din cont propriu. În viitor sunt încă multe competiții și toate bune: Cupa Moldovei pentru copii, сe se va desfășura la 1 iunie curent în or. Chișinău, Turneul de JUDO „Ilie Stratan” care va avea loc la Sângerei pe 14 mai în Sala de Sport a Stadionului Central. Sunt așteptați toți doritorii pentru a viziona un spectacol sportiv.