Asociaţia Primarilor are un nou preşedinte

Asociaţia Primarilor are un nou preşedinte

177
DISTRIBUIȚI
Alexandru Sîrbu

Asociaţia Primarilor din raion a ales un nou preşedinte, pe Alexandru SÎRBU,  primarul comunei Cubolta şi vicepreşedintele asociaţiei. Modificările în administrarea  structurii au fost făcute la solicitarea lui Gheorghe BRAŞOVSCHI , care a deţinut funcţia de preşedinte al asociaţiei, până la alegerea sa în funcţia de deputat în Parlamentul R.Moldova. Membrii acesteia  au susţinut propunerea de  a încredinţa funcţia de preşedinte lui Alexandru SÎRBU şi au votat unanim.

Fostul preşedinte a mulţumit primarilor pentru conlucrare şi încredere:,, Am fost împreună în asociaţie pe parcursul a mai multor ani şi am constituit o familie a raionului Sângerei, unită şi frumoasă, fapt pentru care vă mulţumesc ”.

Unanimitatea votului colegilor primari pentru candidatura lui Alexandru SÎRBU se datorează încrederii care o au în tânărul primar, care este plin de energie, bine pregătit, pentru care Administraţia Publică Locală este un domeniu unde se simte cu picioarele pe pământ. Nivelul de pregătire îi permite să se implice în variate proiecte pentru primărie şi să demonstreze rezultate. Edilul execută al doilea mandat de primar al comunei pe care o administrează şi se bucură de încrederea cetăţenilor, iar pentru asociaţie, va şti a promova şi a onora interesele fiecărui membru.