Artistul în devenire a revenit acasă cu Premiul Mare și Grand Prix

Artistul în devenire a revenit acasă cu Premiul Mare și Grand Prix

359
DISTRIBUIȚI

Victor Crihan, din orașul Sângerei, este  cunoscut ca un tânăr talent în domeniul muzucii populare, cel care a făcut mândru orașul, liceul, nu în ultimul rând, familia de mai multe ori, participând la diverse concursuri raionale, republicane și internaționale.  Edițiile curente ale Festivalurilor  concurs republican și international „ Și tu poți fi o stea” și „ Micul Prinț,” au fost cucerite de  Victor. El s-a dovedit a fi cel mai bun și  s-a învrednicit de Premiul Mare și de Grand Prix. Aceste succese grație susținerii, colaborării, alimentării rădăcinii , ghidării în toate a mamei și a profesorilor care, au lansat această stea promițătoare, cei care  contribuie la formarea și afirmarea  viitorului interpret de muzică populară. Nu sunt primele Festivaluri concurs de acest gen, dar nici ultimele- este abia începutul.

Victor Crihan, vrea să convingă publicul că muzica este cel mai frumos mod de a exprima sentimentele.

Astăzi puțini tineri sunt atrași de muzica populară.  Totuși se găsesc    acei îndrăgostiți de folclor, artă, de frumos, care vor duce mai departe muzica folclorică. Una dintre aceștia este și Victor, copilul speranță a muzicii populare și clasice.  Posesorul unei voci pline de sensibilitate, venit să cucerească publicul, cel care dorește să ne convingă că muzica este cel mai frumos mod de a exprima sentimentele.

Pasiunea lui pentru muzica populară a apărut cu timpul. Ca și toți copiii fredona prin casă diferite melodii difuzate la radio, televizor sau împreună cu mămica, profesoară la Școala de Arte „Mihai Dolgan”, cu diferite ocazii. Primul său contact cu publicul a fost în cadrul unui Festival-concurs raional ,,La umbra nucului bătrân”, pe când avea șase ani. Mai apoi  a urmat o serie de concursuri: Festivalul –concurs al artiștilor amatori ,,Steaua de cristal” –locul I, Festivalul –concurs republican  de muzică ușoară și populară edițiile IV, V , ,,Și tu poți fi o stea  – locul I, Festivalul- concurs international de cântec, dans și modeling ,,Constelația talentelor”- locul I, a participat la emisiuni televizate: ,,Bună dimineața”, ,,Cine vine la noi”, ,,La noi în sat”, „Primiți colindul?”, s.a. A fost membrul ansamblului ,,Flacăra speranței,” condus de interpreta de muzică populară Maria Iliut.

Evoluția lui de fiecare dată este la înălțime, grație harului, dar și cunoștințelor picurate cu migală,cu dragoste de mama, profesori, ca până la urmă eforturile lor să dea roade, de care să se bucure.

Recent, Victor a evoluat cu succes la Festivalul- concurs republican de muzică ușoară și populară „ Și tu poți fi o stea”, unde a reușit să impresioneze publicul și juriul, obținând Premiul Mare, diplomă, trofeu și un premiu bănesc.  La începutul lunii iunie  curent, Victor a evoluat cu succes la Festivalul-concurs internațional al  tinerelor talente cu genericul „Micul Prinț”, ediția a XXVI-a  interpretând romanța „Mai am un singur dor ” pe versurile lui Mihai Eminescu. El  s-a învrednicit de premiul special GRAND PRIX, diplomă, trofeu, cadouri. …

continuare o puteți găsi în ziarul nr. 23 din această săptămână