Andrei NĂSTASE: „Pe 30 octombrie ne vom alege singuri Președintele”

Andrei NĂSTASE: „Pe 30 octombrie ne vom alege singuri Președintele”

1942
DISTRIBUIȚI

Membrii Platformei Demnitate și Adevăr continuă șirul de întâlniri cu cetățenii. Duminică, 4 septembrie curent, a avut o întrevedere a membrilor Partidului Demnitate și Adevăr cu cetățenii raionului. Întâlnirea s-a desfășurat în incinta Casei de Cultură din orașul Sângerei.

Perioada electorală este în toi, colectarea semnăturilor pentru înscrierea în cursa prezidențială continuă. Candidații înscriși la funția de Președinte al statului continuă întâlnirile cu cetățenii.
La asemenea întâlniri oamenii vin dornici de a discuta cu candidații la funcția de conducător al statului. De această dată reprezentanții Partidului Platformei DA au discutat cu locuitorii din mai multe localități ale raionului, care s-au întrunit la Casa de Cultură, pentru a ține un dialog sincer cu candidatul înscris în cursa electorală, Andrei NĂSTASE și colegii săi.
Victor BEJENARU, șeful Staffului raional pentru organizarea și desfășurarea alegerilor prezidențiale din partea PPDA, a salutat asistența prezentă la întrevedere și i-a prezentat pe reprezentanții Platformei DA
Discuția liderului formațiunii protestatare Andrei NĂSTASE s-a axat pe situația actuală din țară, corupția înrădăcinată, migrație, sărăcie… Au fost vizate cele mai stringente probleme cu care se confruntă cetățenii republicii, raionului.
El lea vorbit oamenilor despre scrutinul prezidențial.
„Pe 30 octombrie, ne vom alege singuri președintele. Aici viitorul poate fi mai sigur, doar dacă ne vom uni eforturile, ne vom implica cu toții pentru a schimba lucrurile în bine.
Noi avem o echipă care nu a…
Continuarea o citiți în ziarul nr. 33 din săptămâna acesta