Am participat la Festivalul  creației iuliene

Am participat la Festivalul  creației iuliene

13
DISTRIBUIȚI

Creatia amplă și variată a scriitorului Iulian Filip stă la loc de cinste si in Biblioteca Publică Dumbrăvița, servind drept izvor de inspirație pentru participanții activi ai bibliotecii, care ne-au bucurat cu aprecierile de locurile III. II.  La festivalul   organizat la baștina poetului, raionul Drochia .La secțiunea „Cel mai bun povestaș /declamator” – Carmen Porcescu (11ani) s-a clasat pe   locul III.  

Au intrat foarte bine în rolul de actori, piticii de la grădinița „Licurici”, participând la Concursul „Prezentarea unui personaj din creația iuliană”: Locul III l-a ocupat  Dumitrița Serjantu de  6 ani. Ea a avut rolul de Broască. David Surdu  a jucat rolul de Rac (6 ani), fiind apreciat  pe locul III.

 Participanții nostril au fost activi și la Concursul,, Prezentarea unui scenete din creația iuliană”

Locul II: „Gospodina Dina: Autorul- Gabriela ,Dina gospodina-Lia, ajutoarele-Zina, Alexandra, Nina, Chiril, ghidați de educatoarea, Laura Obrijan.

La Concursul „Scriitorul din satul meu”, categoria adulți, cu eseul „Prin poezie cu Alexandrina Vlas” a fost apreciată Mihaela Lupașcu – locul I.

La concursul „Poezia Iuliana în a muzicii năframă”, Mădălina Ciugureanu a intrat atât de bine în rol și a transmis publicului de acasă emoții frumoase, clasandu-se pe locul III, la toate categoriile de vârstă.