Adrian Dupu, după europarlamentare: „Mulțumesc, Republica Moldova! Mulțumesc fiecărui cetățean care a...

Adrian Dupu, după europarlamentare: „Mulțumesc, Republica Moldova! Mulțumesc fiecărui cetățean care a ieșit la vot”

25
DISTRIBUIȚI

Adrian Dupu a mulțumit moldovenilor care dețin cetățenia României și au votat la europarlamentare. Politicianul, de asemenea, a transmis un mesaj de recunoștință și colegilor săi din raioanele țării, care fac parte din Partidul național Liberal, potrivit realitatea.md.

În opinia sa, prezența mare la alegeri a demonstrat că moldovenilor le pasă de viitorul lor în Uniunea Europeană și nu uită cine îi sprijină de la Bruxelles.

Mulțumesc, Republica Moldova! Mulțumesc fiecărui cetățean în parte care a ieșit la vot și în mod special fiecăruia care ne-a acordat votul.
Mulțumesc colegilor din PNL Diaspora Republica Moldova, mulțumesc tuturor celor care ne-au sprijinit în această campanie, fiecărui președinte de raion, primar, ales local, lider local și miilor de oameni care au venit la întâlnirile noastre.

Atât prezența marea vot, cât și rezultatul alegerilor au arătat că munca noastră nu e în zadar. Mobilizarea exemplară, demonstrează că cetățenilor din stânga Prutului le pasă cu adevărat de Republica Moldova, de România și de viitorul nostru comun în Uniunea Europeană.

Rezultatul obținut a arătat că oamenii nu uită cine luptă pentru ei și îi sprijină la Bruxelles. Vă mulțumesc, împreună suntem ma