DISTRIBUIȚI
În poză: Ana BUCUR, Valeriu RUSU, Gheorghe BRAȘOVSCHI Moș Crăciun și Maria CONDORACHI

La Sângerei s-a dat startul sărbătorilor de iarnă. Marți seara, în ajunul sărbătorii Sfântului Andrei, în inima raionului, orașul Sângerei, a fost inaugurat Bradul de Crăciun. Și-au făcut apariția și luminițele multicolore, care sunt mult mai multe decât în anul trecut. Evenimentul a continuat cu un concert susținut de copii și vedete autohtone. Moderatoarea și protagonista acestei sărbători splendide a fost Ana BUCUR, specialistă Tineret și SPORT Primăria Sângerei.

Atmosfera de sărbătoare se răspândește odată cu inaugurarea bradului și conectarea luminițelor, iar în culise municipalitatea investește bani și imaginație în pomi, ghirlande, globuri și energie electrică. Deaceea fiecare poate savura această frumusețe de basm, dar avem și datoria de a o păstra. Pomul de Crâciun din anul curent are în jurul de 9 metri. Acest minunat brad a crescut în preajma unei case pe teren privat, pînă la momentul cînd a început a deteriora fundația. Și acum el servește oamenii pentru ultima data aducîndu-le bucurii.
Sângereiul și-a îmbrăcat haine de sărbătoare. În seara zilei de marți,12 decembrie, în piața orașului s-a adunat multă și frumoasă lume pentru a participa la inaugurarea principalului Pom de Crăciun din oraș și raion.
La inaugurarea oficială au fost prezenți Gheorghe BRAȘOVSCHI, Primar și Maria CONDORACI, vice primară de Sângerei, Valeriu RUSU, șeful Secției Cultură a Consiliului raional, funcționari ai Cosiliului raional și ai Primăriei, angajați ai Secției Cultură, Centrului de Creație și Agrement din Sângerei, cadre didactice din instituțiile de învățămînt din oraș, părinții vedetelor sărbătorii, care ne-au răsfățat cu cântece și colinde regale…

Mai departe puteți găsi în ziarul numărul 46 din săptămâna aceasta