DISTRIBUIȚI
În poză: Eduard TRONCIU, cu cetățenii din Drăgănești

Recent, în satul Drăgănești a fost aprobat și implimentat regulamentul pentru evidența vehiculelor cu tracțiune animală, unde oficial de comun cu angajații Inspectoratului de Poliție Sângerei au fost înmînate 27 de numere de înmatriculare cu certificate de evidență a transportului hipomobil.
Totodată, cetățenilor preze-nți la dialog li s-a adus la cunoștință cerințele utilării transportului, portul obligatoriu a vestei iluminiscente pe timp de noapte și instalarea reflectoarelor pe mijloacele de transport.
Concomitent, cu constituirea si extinderea Sectoarelor de vecinătate, cu scopul informării cetațenilor și identificării mahalelor unde vor fi constituite sectoare de vecinătate, a fost intreținut un dialog cu cetațenii prezenți în sala Primăriei Draganești, unde s-a explicat ce inseamnă Sector de vecinătate, scopul fiind crearea unei comunităţi mai sigure prin combaterea şi prevenirea infracțiunilor, promovarea programelor de prevenire a acțiunilor antisociale, în vederea creării unui mediu sigur pentru societate.
Persoanelor prezente la fel s-a comunicat procedura de creare si activitate a sectorului. Tot în acel timp cetățenii au fost avertizați despre faptul excluderii lăsării animalelor pe timp de noapte pe imaș sau fără supraveghere.
Eduard TRONCIU, șeful Secției Securitate publică a Inspectotatului de Poliție