DISTRIBUIȚI

Vinerea trecută pe ministadionul din Telenești s-a desfasurat etapa finală a campionatului la minifotbal consacrat comemorării a XXX ani de la începerea conflictului armat pentru apărarea integrității și independenței Republicii Moldova. Amintim că campionatul s-a desfășurat pe parcursul a aproape o lună jocurile desfășurându-se în localitățile unde sunt înmormântați eroiii căzuți în războiul de la Nistru – la Chiștelnița, Chițcani, Hirișeni, Inești și Telenești.

Octavian Anton, președintele Asociației raionale de fotbal ne spune că acum trei ani regulile de desfășurare a campionatului au fost schimbate:
”Mai înainte desfășuram jocurile campionatului respectiv la Telenești pe parcursul unei zile. Acum 3 ani am decis s-o desfășurăm în mai întâi în satele unde-și dorm somnul de veci eroii noștri astfel reușind să atragem un număr mult mai mare de echipe or, amatori ai fotbalului între juniori și tineret dornici să participe la campionat avem mulți. Nu am greșit, jocuri am avut mai multe astfel campionatul a devenit mult mai popular între jucători și suporteri.

Continuarea citiți în n.12 din 11 martie 2022