8 Martie este Ziua Internațională a Femeii

8 Martie este Ziua Internațională a Femeii

9
DISTRIBUIȚI

Iar femeia pedagog este de două ori mai multă dăruire, de trei ori mai multă răbdare, de patru ori mai multă toleranță și infinit de multă înțelepciune.

Felicit călduros toate colegele mele din domeniul educației, le doresc ca toate lucrurile simple din jurul lor să se încarce de simbolul mărțișorului, așa cum două culori simple, alb și roșu, vorbesc la fiecare început de primăvară despre frumos și etern, despre pasional și pur, despre căldură și lumină.

Dragele și mult stimatele mele, să aveți bucurii nesfârșite de la cei dragi, familiile să Vă fie fericite, iar la școală să se deschidă zilnic și în orice anotimp mărțișoarele din sufletele copiilor.

Tuturor  femeilor cadre didactice din raion le doresc  multă apreciere pentru muncă, efort, stabilitate și insistența de a reuși. Fie ca toate împlinirile și realizările frumoase să se transforme în rod și bucurie, sănătatea să perpetueze în primăverile fără de sfârșit, dragostea să Vă inunde sufletele setoase de iubire și parfumul tuturor florilor.