30
DISTRIBUIȚI

Caravană de binefacere către oamenii triști și săraci

Grație parteneriatului dintre investitorii străini și Incubatorul de Afaceri din Sângerei, în raion a fost posibilă sosirea unei Caravane de binefacere.  Ea a adus cu sine daruri multe, câte un sac de produse alimentare, pachete cu cosmetici și produse de sanitație au fost oferite persoanelor și familiilor mai triște și mai sărace în aceste timpuri sumbre. Prin intermediul Incubatorului de Afaceri, ajutoarele pentru raionul Sângerei au sosit în valoare de 1 milion 500 mii lei de la poporul ceh.

 Vera TABARCEA

 Reprezentanții investitorilor și alte două organizații non guvernamentale ADRA- Moldova și Ezzy Liuk au sprijinit Caravana Bunătății, încât ea să aibă loc. Potrivit directoarei EzzyLiuk, Silvia Bicenco,„grație colaborării și parteneriatului eficient cu Incubatorul de Afaceri și șefa lui Ludmila Prociuc, încrederii care a câștigat-o prin alte proiecte anterioare, noi nici pentru o clipă nu am ezitat să ocolim cumva Sângereiul. În Ludmila am avut și avem încredere că fiecare sac de produse alimentare și produse de sanitație va ajunge la locul destinat și la persoana care are cea mai mare nevoie.”    

  Prin darurile oferite pentru oamenii sărmani din raion din partea Caravanei Bunătății, multe persoane  din localitățile raionului  s-au bucurat vor simți ajutorați în continuare, chipurile și ochii le vor zâmbi: „De unde ați știut că o duc  greu de tot, cum de ați venit și la mine?, fiecare dintre ei  fac  bucuria să se audă, nu doar să se simtă. Împreună, în colaborare  acești donatori generoși vor împlini  încă multe din așteptările   familiilor și persoanelor sărmane, mai triști și mai triste decât oricare dintre noi. Ludmila Prociuc  a informat că această donație simțitoare pentru  raionul Sângerei în valoare de 1 milion 500 mii lei nu va fi unica. Următorul sprijin ,asemenea în produse alimentare va fi aproape de Paște, a informat  administratoarea. Primarii comunelor înarmați cu liste beneficiarilor Caravanei Bunătății au ridicat sacii cu  daruri pentru cetățenii lor. Edilii au manifestat recunoștințe investitorilor, colaboratorilor acestor organizații non guvernamentale, cât și Ludmilei Prociuc și Incubatorului de Afaceri Sângerei, care  au devenit pentru investitori, instituția și partenerul de încredere., grație  căreia a fost posibil  sosirea  caravanei   la noi. Primara de Ciuciuieni Violeta Vitu a exprimat un mesaj de mulțumire oamenilor cu suflet mare pe care i – a cunoscut:„ Sunt reprezentanții Republicii Cehe, ADRA Moldova și EzzyLink. Mulțumiri exprimăm lor cât și managerei incubatorului pentru  colaborare cu acești parteneri pentru a reuși o Caravană a Bunătății pentru noi. Astfel pentru cetățenii mei  și familiile mai nevoiașe am primit 11 saci cu  produse alimentare și produse de igienă. Aceste produse au ajuns la beneficiarii noști, la două persoane țintuite la pat și  la 9 familii cu mulți copii. Mulțumim Caravanei Bunătății”.