19
DISTRIBUIȚI

Veți fi informat, deci și înarmat

Stimați primari, manageri ai instituțiilor de învățământ, sănătate, oameni de succes, de bună credință. Doriți să aduceți bucurie în angajaților Dumneavoastră, mai cu seamă persoanelor din familii social-vulnerabile, să le faceți cadou de Crăciun, pe care ei nu l-ar uita un an întreg? Nimic mai simplu: perfecționați un abonament anual la ziarul „ Ecoul nostru”.

Săptămânalul „ Ecoul nostru” înseamnă: știri diverse și operative din viața raioanelor Sângerei și Telenești, actualitatea  republicană, veți fi informat, deci și înarmat.

Un prieten fidel care oferă copiilor și adolescenților cele mai potrivite sfaturi în cele mai dificile situații.

Un organizator iscusit de concursuri, cu premii și cadouri de neuitat.

Doriți ca populația raioanelor să devină un factor important în prosperarea țării? Dar pentru aceasta e nevoie de cunoștință, și de un larg orizont cultural. În atingerea scopului dat, de un real folos este ziarul „ Ecoul nostru”, pe care Vă invităm să-l abonați. De aceea vă rugăm să contribuiți în măsura posibilităților, la abonarea angajaților, consătenilor dvs.la săptămânalul nostru.

Ar fi bine ca în fiecare casă să fie cel puțin, un abonament la  ziarul „Ecoul nostru”. Cu noi viitorul este mai sigur și mai frumos.

Ne adresăm conducătorilor de gospodării agricole, întreprinderi, instituții, oameni de succes, ajutați pe cei mai triști ca  să primească ziarul îndrăgit.

FII și tu MOȘ CRĂCIUN!