12
DISTRIBUIȚI

Stimați agricultori ai raionului Telenești,

În pofida tuturor provocărilor, ați dat dovadă anul acesta de un înalt grad de profesionalism, optimism și sârguință obținând rezultate frumoase, demne de apreciere.

Rezumând și apreciind rezultatele obținute, exprimăm ferma convingere că prin munca, experiența și harul de buni gospodari, veți asigura și de acum înainte o creștere constantă a rodniciei hectarului la toate culturile agricole. Rămâneți a fi în continuare, mândria raionului nostru prin demnitate, vrednicie și marea dragoste față de glia străbună.

Vă adresez sincere urări de sănătate, putere de muncă, energie și optimism, împliniri pe potriva aspirațiilor și așteptărilor, bunăstare și căldură în căminele familiale.

Vă doresc ca fiecare dintre Dumneavoastră să aibă parte de un an cât mai rodnic, plin de belșug și prosperare, pace, încredere în ziua de mâine, munca să vă fie răsplătită după merit, rezultatele muncii să vă bucure, să fiți apreciați, iar recunoștința celor din jur să fie simțită în acțiuni concrete. Să aveți parte de sănătate, bunăstare și optimism.

Fie ca în anul următor să avem parte de ploi curate, soarele să încălzească pământul și să fim binecuvântați cu roade bogate.

Cu profund respect, Mariana Ombun, președinta raionului