27
DISTRIBUIȚI

O familie din satul Chișcăreni are nevoie de ajutor

O familie cu trei copii din satul Chișcăreni, raionul Sângerei, a rămas fără adăpost după ce casa în care locuiau a fost cuprinsă de flăcări. Incendiul care produs acum câteva zile a fost provocat de  un scurt circuit.

Acum cei  cinci membri ai familiei se adăpostesc pe la rude, vecini. Tânăra familie Ștefan și Cristina Trinca, își aduc aminte cu groază și durere de tragedia ce s-a produs. Acum, când timpul se tot răcește ei cu cei trei copilași au rămas fără acoperiș de asupra capului. Incendiul le-a transformat în scrum tot ce aveau.

„A ars tot ce am agonisit în acești ani. Rog  oamenii de bună credință să ne ajute cu ce pot, ca să ne luăm o locuință sau …noi de unii singuri nu avem posibilitate să adunăm suma necesară de bani, pentru a ne cumpăra sau a ne construi din  nou o altă casă,” susține Ștefan  Trinca.

Cei trei copilași care, acum sunt disperați, speră totuși că într-o zi visul lor de a avea din nou o casă a lor va deveni realitate. „Aș vrea să avem o casă mare, cu multe camere. As dori foarte mult să am camera mea aparte, să am multe cărți și jucării, să am măsuța mea, atunci voi fi fericit”, spune cu speranță în suflet un copil a familiei Trinca.

Stimați oameni de bună credință, să punem mână de la mână și să ajutăm familia Trinca din satul Chișcăreni, care și cât poate.

Numărul de telefon al lui Ștefan Trinca 068412501

Ion Bîrsanu, orașul Sângerei