19
DISTRIBUIȚI

Stimați tineri ai raionului Telenești, anume voi, tinerii, formați segmentul cel mai dinamic și esențial al societății. Sunteți resursa de energie, curaj și talent, viitorul și speranța zilei de mâine, a unei societăți dezvoltate și moderne. Voi construiți prezentul perpetuu și ne învățați că ziua de mâine începe cu schimbări noi și posibilități nenumărate. Voi sunteți cei care puteți alege dintr-o multitudine de oportunități de cunoaștere, dezvoltare, transformându-le în realizări personale și profesionale de succes.

Sunteți cei, care aveți șanse egale de afirmare, indiferent de statutul social, abilități și posibilități personale, esențial fiind dorința Dvs. de implicare și munca perseverentă în atingerea scopurilor.

Apreciez rolul deosebit pe care îl u toate structurile de tineret din raion Centrul de Tineret, Consiliul Local al Tinerilor, specialiștii de tineret care contribuie la implicarea activă a tinerilor în diverse domenii și activități, contribuind de altfel la dezvoltarea personală a celor implicați.

Vă urez să fiți mereu energici, creativi și ambițioși. Să depuneți efort și suflet în tot ce faceți. Să aveți curajul de a lua proprii decizii, pentru propriul succes.

Cu deosebit respect, Mariana Ombun, președinta raionului Telenești