DISTRIBUIȚI

Sunt 19 ani de activitate a Casei Naţionale de Asigurări Sociale care au fost formată la 16 februarie anul 2001, prin Hotărîrea Guvernului RM nr. 128
În prezent CNAS este unica instituţie care promovează politica statului în domeniul asigurărilor sociale, Este o instituţie promptă cu un număr de AE mari şi mici,cu un număr considerabil de beneficiari de pensii indemnizaţii, alocaţii şi altor prestaţii sociale, care cel puţin odată în viaţă au trecut pragul instituţiei noastre.
Sunt 19 ani de recunoştinţă la nivel de ţară a efortului specialistelor de AS, care începând cu an. 2001 sărbătoresc anual „ Ziua lucrătorului din sfera protecţiei sociale a populaţiei, instituită prun Hotărîrea Guvernului RM nr. 8
Or cine, care a activat şi continuă să muncească în sistemul public de AS, de la veteranii noştri şi pînă la specialiştii de zi, îndeplinesc o misiune mobilă – Susţinerea cetăţenilor de la naştere şi pînă la adânci bătrâneţe.
Activitatea D-ră este asociată cu o responsabilitate, deoarece bunăstarea oamenilor depinde, în mare măsură de realizarea garanţiilor sociale, iar efortul zilnic depus de d-ră este respectul şi recunoştinţa tuturor cetăţenilor ţării noastre.
Bunăvoinţă, receptivitatea la necazul aproapelui şi dragostea sunt acelea calităţi, care au caracterizat întotdeauna angajaţii din sistemul public de AS.

STIMAŢI COLEGI !

Cu prilejul sărbătorii profesionale „Ziua lucrătorului din sfera protecţiei sociale a populaţiei” CTAS Sângerei vă adresează felicitări şi urări de bine !
Îmi exprim recunoştinţa pentru profesionalismul atitudinea şi răbdarea de care dă dovadă fiecare dintre specialiştii Casei Teritoriale de Asigurări Sociale la locul de muncă. Vă doresc tuturor sănătate, bunăstare, inspiraţie, ceea ce Va motiva să obţineţi noi realizări la locul de muncă, fericire alături de cei dragi.
Victor Cereseu, Şef CTAS Sângerei