DISTRIBUIȚI

Mult stimați consăteni!

   În fiecare an, pe 21 noiembrie, sărbătorim Hramul localității și Sfinții Arhanheli Mihail și Gavril, mari vestitori și simboluri ai luptei impotriva răului. Adevărate clipe de revelație sufletească, întâlniri multdorite veți avea și Dumneavoastră, fiecare familie în parte, în multa așteptata zi de hram, unde ne vom aduna împreună: părinți, copii, rude, prieteni, cinstind sfânta sărbătoare și mulțumind pentru pace și belșug.
Cu acest prilej, din numele meu personal, Vă aduc cele mai calde felicitări tuturor locuitorilor satului, oaspeților, dar și tuturor celor care, în virtutea destinului trăiesc departe de baștină. Sa aveți parte numai de bucurii, sănătate, blândețe, bunătate și tot binele din lume. Sfinții Mihail și Gavril să Vă ocrotească , să Vă aducă dreptate și adevăr, bucurie și fericire, milostivenia Bunului Dumnezeu. Îngerii păzitori să Vă ocrotească familiile, copiii, părinții, să Vă călăuzească fii și fiicele pe un drum norocos. Ani mulți, fericiți și viață lungă, dar și doleanța să păstrăm și să iubim vatra strămoșească, contribuind prin muncă la prosperarea ei. Noi împliniri și Hram fericit.
Vă doresc o sărbătoare frumoasă și clipe de neuitat!
Cu mult respect, Nicolae GLIB, artist al poporului

Stimaţii mei consăteni!

 Vă felicit cu prilejul Hramului satului nostru şi Vă doresc să-l întâmpinaţi cu inima plină de bucurie, cu oaspeţi dragi la masa de sărbătoare şi în sânul familiilor frumoase. Să Vă fie casele pline de lumina sărbătorii şi sufletele de împăcare, pentru că până la aceasta aţi muncit fiecare cu dăruire , ca să aveţi de toate. Aşa Vă dictează simţul de gospodari vrednici şi oameni care respectă tradiţiile şi obiceiurile hramului. Cel mai frumos şi încântător este faptul că sosirea sărbătorii satului V-a motivat să amenajaţi casele şi curţile, să le asiguraţi un suflu nou, gospodăresc, care, în ansamblu, casă cu casă, curte cu curte au imprimat satului o imagine mai nouă, mai prosperă. Sunt mândru de Dvs şi aceste sentimente le voi manifesta prin surprize organizate pentru Dvs, pentru a Vă bucura de un hram cât mai fericit!
Oleg ROTARU, primarul comunei Pepeni

Multstimati consăteni!

 Cu ocazia Hramului Bisericii și al localității pe care îl vom marca marți, 21 noiembrie, de ziua Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril, adresez din suflet cele mai alese urări de bine și fericire pentru voi, dragi consăteni și colegi de serviciu.
Hramul este ziua când în casa noastră, primenită și pregătită cu acest prilej, se adună rudele, prietenii și toți cei dragi pentru a se bucura împreună de cele realizate, de sănătate și de bunăstare.
Doresc ca această sărbătoare să Vă poarte de grijă, să Vă aducă lumină, căldură și belșug, să Vă îndrumeze doar la fapte bune întru prosperarea localității asociației noastre și a pământului drag. În casele tuturor să domnească mereu pacea, voia bună și belșugul.
Sacritatea sărbătorii să ne facă mai buni, mai curați, mai iertători și mai atenți cu cei din preajmă, iar Sfinții Arhanheli Mihail și Gavril să ne vegheze neamul, satul și familiile și să ne binecuvinteze în activitățile de zi cu zi.
Cu deosebită considerație pentru Dumneavoastră, Nicolae CHIHAI, directorul GȚ„CHIHAI Nicolae”

Dragi consăteni și asociați!

Cu ocazia uneia dintre cele mai frumoase sărbători – Hramul Bisericii și al satului, permiteți-mi să Vă aduc cele mai calde urări de sănătate, fericire, bucurii și împliniri alături de cei dragi. Fie ca în casele Dumneavoastră să domine pacea, înțelegerea, compasiunea, bunăstarea și prosperitatea. Dacă vom contribui cu toții ca localitatea noastră, unde ne-am născut, am trăit cele mai adorabile clipe din viață, am petrecut copiii la școală, muncim și activăm, vom obține ca satul Bilicenii Vechi să fie unul dintre cele mai frumoase și înfloritoare sate din raion. Vă doresc sărbătoare fericită!
Cu profund respect, Grigore IRIMENCO, directorul SRL „Virtuos Impex”