DISTRIBUIȚI
Distinsei doamne, Maria Țurcanu, directoarea Publicației Ecoul Nostru 06.11
Suntem onorate și profund fericite să împărtășim bucuria aniversării și să fim alături în aceste clipe , înt-un mod mai specific și mai ales decât zilnic , în munca de creare a ziarului. Am dori cu această plăcută ocazie să uitați de grigi și să simțiți bucuria momentului. Aceasta faceți de fiecare dată pentru noi, ne dăruiți, bucurii, bunătate, și câte o iertare. La rându-l nostru ,simțim căldura acestui atașament, venim la muncă ca la sărbătoare, și ne dăruim alături de dumneaviastră la crearea ziarului-sărbătoare pentru sufletul cititorilor vineri de vineri. Ei cu recunoștință spun că au avut noroc de așa o creatoare de ziar: o doamnă frumoasă și mult înteligentă, o cunoscătoarte desăvărșită a profesiei și o femeie puternică, curajoasă , cu voință nemăsurată în a depăși munți de probleme, dar a menține ziarul și a-l oferi cu drag cititorilor. Aceste momente ne fac să purtăm în suflete doar recunoștință, stimă și respect. Anii frumoși care-i impliniți, Vă colorează sufletul în noblețe, dăruire, generozitate, multă înțelepciune. Pentru tot omul aveți răbdare, manifestați dragoste, înțelegere. Doar un suflet cum îl aveți, doar o persoană mult prea ințeleaptă, o ființă creștină, bună și iertătoare, înțelegătoare, poate proceda astfel. De aceea Vă bucurați de stimă, Vi se închină cu respect de la mic la mare, de-i cititor al ziarului sau de nu e. Cât de mult nu V-ar apăsa grijile pentru ziar,păstrați rădare, dragoste,receptivitate pentru fiecare. Vă simțim și Vă prețuim mult vrednicia, inteligența , statornicia și crezământul în luarea deciziilor. Suntem fermă pe pozițiile omului-om, care Vă păstrează destoinicia, omenia. Cu orice preț, cu multă jertfă și dăruire, de 20 de ani făclia ziarului arde frumos și picură lumină în sufletul cititorului, aduce bucurii și purifică sufletele celor ce îl citesc. Duceți o muncă titanică, sunteți o ființă puternică și luptătoare . Iar anii care se mai adună câte unul în coșulețul vieții, Vă fac și mai frumoasă, mai neclintită în principiile vieții pe care le respectăm, și mai plină de noblețe. În cetatea aceasta care se numește redacția „Ecoului nostru”, spiritul reginei înobilează, dă aripi de zbor celor tineri care poposesc în ea și au nevoie de sprijin. În prereții cetății este lăsat mereu loc de bună ziua.
La mulți ani, stimată, doamna Maria. Reginele niciodată nu se dezic de coroană, o poartă mereu. Permanent să purtați coroana dragostei oamenilor cărora le faceți atâta bine, a cititorilor , a celor dragi, ai familiei, unde Vă simțiți cea mai iubită mămică și bunicuță. Iar sentimentele noastre de prețuire, stimă și respect să le resimțiți în munca de zi cu zi.
La mulți ani, așa cum îi doriți, dar înobliați cu daruri de sănătate și cu spirit de creație, unde este multă nevoie să Vă implicați.
Cu drag, colegii de la Ecoul nostru
Doamnei Maria Țurcanu, stimatei și iubitei noastre surioare!
Îți aducem în dar cel mai splendid buchet cules din auriul acestei minunate toamne. Ne bucurăm să împărtășim cu sufletul , cu prezența noastră bucuria aniversării, și să te simțim fericită, plină de satisfacție pentru frumoase realizări, pentru frumoșii copiii care-i ai și minunățiile dumnezeiești de nepoței. Ne bucurăm mult. Mai simțim și cunoștem că totdeauna a-i dus greul cel mai mare, fiind sora mai mare, ai și ai avut grijă mereu, să fii atentă cu noi, să nu scapi nici o ocazie ca să nu fii alături cu bunătatea sufletului tău și cu tot ce ai mai bun.Îți suntem recunoscătoare pentru tot, ne mâdrim și îți dorim să-ți fie sufletul plin de bucurii și împăcare, cum este plină de aurul toamnei acestă sfăntă zi, când a-i venit pe lume, cea mai deosebită și mai sfântă dintre Marii.
Cu drag, surioarele, fratele, cumnații,
cumnata , nepoții și toți cei dragi.
Draga noastră mămică și bunicuță!
Noi pe aripa avionului care zboară din Germania până la Moldova am trimis petale de flori de ziua ta și și tot dorul care-l purtăm în suflet pentru tine. Când ești cu noi, suntem cei mai fericiți, încântați, rezolvăm cele mai grele ecuații, situații, învățăm pe de rost cea mai dificilăpoeyie, ne ducem la școală și grădiniță poarcă zburăm, purtăm în suflete noian de bucurie și de fericire. Toți suntem fericiți, că tu ești mămica și bunicuța noastră. Noi te iubim și te venerăm și își își căntăm în unison la mulți ani, buna noastră!
Cu drag, copii și nepoțeii Marius ,
Matei și Cristinel.