DISTRIBUIȚI

În fiecare an, la 3 septembrie, în Republica Moldova este celebrată Ziua Armatei Naționale. Această zi este sărbătorită nu doar de cei care poartă uniforma, dar, de asemenea, de către oamenii obișnuiți.
Armata Națională – una dintre cele mai importante instituții ale securității naționale ale statului. Fiind cel mai important atribut al statalității, Armata Națională îndeplinește cu succes sarcini complexe pentru a îmbunătăți securitatea internă și externă a statului, apărarea frontierelor de stat și protecția obiectelor strategice
Armata Națională, în care sunt înrolați anual aproximativ 3.000 de tineri, joacă un rol crucial în educarea cetățenilor în spiritul patriotismului. Serviciul militar este nu numai o datorie sacră și constituțională. Acum, serviciul militar oferă o șansă reală pentru afirmare în viața socială.
Ziua Armatei Naționale este un bun prilej pentru a aduce un omagiu celor care au slujit și slujesc Patria, arătând dragoste profundă și devotament dezinteresat Republicii Moldova.
Olga Timofeev, șefa Secției Administrativ-Militare Sângerei