DISTRIBUIȚI
Processed with VSCO with a5 preset

Mult stimați ocrotitori ai sănătății, medici, ziua Dumneavoastră profesională este prilejul de a conștientiza în profunzime, că sănătatea este și rămâne o prioritate neasemuită a vieții, de care depinde fortificarea nivelului social – economic al prezentului și viitorului nostru.
În a treia duminică a lunii iunie celebrăm frumoasa sărbătoare, eveniment de omagiu adus oamenilor îmbrăcați în albul imaculat al credinței, care stau cu devotament și vigilență la straja sănătății noastre.
Buna organizare și desfășurare a activității medico-sanitare și farmaceutice în instituțiile medicale din raion se perfecționează în continuu axată pe schimbarea atitudinii față de problemele sănătății, propagarea și promovarea unui mod sănătos de viață.
Prin abnegația și devotamentul Dumneavoastră profesional, tenacitate și consacrare plenară activității de muncă, atitudine receptivă și grijulie față de pacienți, reușiți să aduceți bucuria continuității neamului în fiecare familie, dăruind mereu o rază de speranță suferindului, tratați maladiile cu sufletul în baza simplei chemări a inimii.
Vă exprim profunda gratitudine, pe care o meritați din plin, pentru curajul, perseverența, poziția civică fermă și tot binele ce-l făuriți în numele prezentului și viitorului. Fie ca obiectivele și eforturile Dvs. să înregistreze succese, viața să Vă fie frumoasă alături de cei dragi sufletului la serviciu și acasă. Sănătate, realizări frumoase Vă doresc atât în plan profesional cât și personal.
Cu aleasă considerațiune, Grigore Corcodel, președintele raionului

 


Stimați lucrători medicali,
Vă datorăm recunoștință și respect pentru efortul depus în menținerea sănătății noastre, a tuturor, și cu atât mai mult în aceste zile, când aveți un rol critic și purtați pe umerii halatelor albe o presiune enormă. Al doilea an marcăm Ziua Lucrătorului Medical și a Farmacistului într-un context în care omenirea se confruntă cu o situație fără precedent, motiv pentru care aducem mulțumiri și aprecieri pentru munca lucrătorilor medicali din prima linie în lupta cu această epidemie – medici, personalul medical, personalul care luptă în spitale și în alte unități medicale. Sunteți linia de apărare a populației, și noi ne uităm la Dvs. cu speranță și încredere.
Vă dorim multă sănătate și putere de muncă pentru a trece de această grea perioadă. Sărbătoare fericită.
Cu profund respect, Arcadie Covaliov, primar și Andrei Cucoș, vice primar Primăria orașului Sângerei și satului Vrănești