DISTRIBUIȚI

S-au desprins frunzele din Pomul Vieții de când buna și talentata noastră colegă, SVETLANA SIMONIȘINA, fosta directoare a gimnaziului din satul Țambula ne-a părăsit. Simțim cu toții un gol imens, obsedați de vocea-i inconfundabilă și prezența ei timp de mai bine de 35 de ani dedicați pedagogiei. În calitate de conducătoare a creat un colectiv didactic cu un bun potențial, o atmosferă creativă de muncă, aflându-se mereu în căutare. A fost promotoarea ideilor moderne, a completivității, demonstrând coerență în activitatea educațională și managerială. Regretata era mult stimată și apreciată de colectivul pe care l-a ghidat timp de 26 de ani.
A coborât recent în brațele desfăcute ale pământului, trăgându-ne pe jumătate în această țărână și pe noi, fiindcă prea mult eram atașați de ea – fapt ce a generat o ruptură aproape organică.
S-a ridicat la Domnul zilele trecute.
O deplângem, fiindcă s-a prăbușit aidoma pomului încărcat de rod, neizbutind să se bucure de viață alături de persoanele dragi și scumpe pe care le-a lăsat în lacrimi amare. Exprimăm sincere condoleanțe familiei îndurerate, rudelor, tuturor celor care o deplâng.
Să-i fie veșnică amintirea și recunoștința urmelor frumoase pe care le-a lăsat pe pământ. Dumnezeu s-o ierte și să-i așeze sufletul alături de toți drepții în Împărăția Cerurilor.

Cu profundă
durere, semnează Direcția Educație Sângerei