DISTRIBUIȚI

Un vot contează. Ca și acum 30 de ani, Republica Moldova se află la răscruce. De rezultatele alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie curent, depinde soarta noastră pentru zeci de ani înainte.
Dacă socialiștii și comuniștii rămân patru ani la guvernare, ei vor lichida orice semn de democrație, vor șterge ca cu buretele toate cuceririle noastre de la 1989-1991. Va fi instalată o dictatură totală și vom deveni o gubernie a imperiului în refacere de la răsărit.

Nu vom avea un trai mai bun. În țările cu dictaturi socialiste, comuniste nu vin investiții.
Calea spre integrare în Uniunea Europeană va fi compromisă pe cel puțin un sfert de veac. Iată de ce mobilizarea noastră totală în această campanie electorală e actuală acum ca niciodată. Nu trebuie să lăsăm totul pe umerii partidelor și liderilor acestora.
E necesar ca orice om conștient de această situație, uniunile de creație, organizațiile neguvernamentale, societatea civilă, liderii de opinie, intelectualitatea, tinerii, intelectualii să ia atitudine tranșant. Personal discut la nesfârșit cu rudele, prietenii, cunoscuții. Fraților, nu fiți indiferenți.
Un vot contează. Să salvăm câte un vot și ne vom salva pe noi înșine.

Constantin Bogdan, satul Heciul Vechi