Victoria a adus acasă victorie

Victoria a adus acasă victorie

225
DISTRIBUIȚI
În poză: Victoria BOLOHAN

Victoria BOLOHAN, originară din comuna Pepeni, a obținut un alt rezultat răsunător în cariera sa. Victoria a adus victorie atât raionului nostru cât și întregii țări, obținând locul III și medalia de bronz la Campionatul European la Sambo, categoria seniori, greutatea 72 kg.

Victoria BOLOHAN este antrenoare de judo în cadrul Școlii de Sport „D. Atanasov” din Sângerei, filiala Pepeni. Sportiva a reușit să cucerească medalia de bronz după ce în lupta pentru calificarea în finală a învins-o pe concurenta sa din Bulgaria cu scorul de 4:0.
De notat că lotul național de sambo a fost format din 6 sportivi din țara noastră. Antrenorul Victoriei este Ștefan PATRON.
”Sportiva noastră a avut o prestație bună, s-a luptat foarte bine. Este o sportivă talentată. Nu e pentru prima dată când se întoarce acasă cu premii de valoare. În anul 2006, Victoria a obținut locul II la Campionatul Mondial la Sambo, iar în 2007- locul III la Campionatul European la Sambo ”a subliniat antrenorul.
„Lupta nu a fost deloc ușoară, deoarece trebuia să lupt cu sportivii din categoria 68 kg, dar fiindcă s-au întânit unele dificultăți, am fost deacord să lupt cu concurenții de o categorie mai înaltă. Sunt mulțumită de rezultate, dar asta nu înseamnă că trebuie să mă opresc aici. Pe viitor sper la performanțe și mai înalte.” ne-a spus învingătoarea.
Campionatul European la Sambo s-a desfășurat în perioada 18-20 mai în orașul Atena.