Vicepreședintelui raionului Iulian Erimei (31.08)

Vicepreședintelui raionului Iulian Erimei (31.08)

120
DISTRIBUIȚI

Stimat Domn,

Nu întâmplător la 31 august marcați Ziua de naștere. Având o conotație patriotică deosebită, această zi evidențiază spiritul Dumneavoastră hotărâtor, devotamentul profesional și atitudinea exemplară față de valorile culturale ale acestui neam.

Acum vă aflați la o etapă primordială a vieții, când cunoștințele se îmbină armonios cu experiența, iar înțelepciunea ce o posedați, vă oferă posibilitatea să excelați în domeniul profesional și să trasați noi obiective mărețe pentru un viitor luminos.

Din numele Consiliului raional și al meu personal, Vă doresc multă energie și inspirație nesecată în tot ceea ce faceți, bucurii personale, pace în suflet, bunăstare, noi și importante succese în toate proiectele inițiate.

Cu deosebită apreciere, Grigore Corcodel, Președintele raionului Sângerei, colegii din cadrul Aparatului președintelui

Sfârșitul de vară, Vă marchează frumoasa aniversare iar cu acest prilej, noi Vă adresăm cele mai sincere și calde urări de sănătate, prosperitate și împlinire sufletească.

 Realizările frumoase ce împletesc activitatea Dumneavoastră sunt însoțite de responsabilitate, profesionalism și curaj. Fiind un adevărat promotor al valorilor naționale, cu multă muncă și dedicație reușiți să obțineți un viitor mai frumos și mai prosper pentru cetățenii raionului. 

Apreciem înalt implicarea și aportul considerabil în echipa noastră, evidențiind capacitățile manageriale de excepție și dorința vădită de a schimba lucrurile spre bine și a oferi ajutor necondiționat tuturor.  

La această sărbătoare, Vă dorim să aveți parte de împliniri plăcute, gânduri bune și cumpătate, considerația celor cu care activați zi de zi și bucurii nenumărate de la cei ce vă înconjoară.  Continuați mandatul cu aceiași verticalitate și tărie de caracter, iar omenia să primeze în șirul Dumneavoastră de virtuți. 

Cu  respect, echipa OT PLDM Sângerei

 

 La frumoșii ani care-i împlinești primiți petala vârstei ca pe o binecuvântare, ea, să vă fie un rod al bucuriei și speranței. Buna dispoziție, optimismul să vă însoțească pretutindeni, steaua ocrotitoare să vă lumineze în permanență de asupra Dumneavoastră și a celor dragi inimii. Să calci mereu pe trandafiri și flori nemuritoare, să ai în viață doar priviri ca razele de soare, să ai o viață de povești cu vise împlinite, să dărui celor ce-i iubești doar clipe fericite.    

 Cu drag, mama, prietenii