Viaţa, o trecere de pietoni între două clipiri de semafor

Viaţa, o trecere de pietoni între două clipiri de semafor

22
DISTRIBUIȚI

 Alexandru Pasat,  angajat al Inspectoratului de Poliție Telenesti a desfășurat o  acțiune de  informare a copiilor din Școala Sportivă pentru Copii și Juniori Telenești, privind regulile de citculație rutieră pentru pietoni.

Copiilor le-au fost reamintite și stipulate majoritatea punctelor ce vor favoriza securitate și siguranța în timpul circulației rutiere în calitate de pieton.

”Micii pici sunt viitorul nostru,  ei trebuie protejați, dar pentru asta e nevoie de informare și interacțiune”, a relatat  Vladimir Păcălău, directorul școlii sportive.

La rândul său   Alexandru  Pasat a relatat că  în ultimul timp  Secția  Securitate Publică a IP  a intreprins asemenea întâlniri  la elevii claselor primaredin gimnaziile Scorțeni,Negureni, Țânțăreni, Chiulucani dar și în alte instituții de învățământ, astfel către  sfârșitul  lunii  asemenea întâlniri să aibă loc în toate localitățilre:

”Nu am avut accidente cu participarea minorilor în ultimii  doi ani, astfel  putem spune că activitățile  nostre de profilaxie își fac efectul”, ne-a relatat dl Pasat.