Veronica Serbușca, din orașul Sângerei 16.11

Veronica Serbușca, din orașul Sângerei 16.11

23
DISTRIBUIȚI

La acest ceas aniversar venim și noi, prietenii  și cumetrii sufletului tău mărinimos, să-ți aducem cu mult drag un cald mesaj de felicitare. Cu această ocazie îți dorim ca, urcând treptele viitorului pentru a te afirma, a atinge culmile succesului, să ții cont, că noi îți suntem alături, te sprijinim și te susținem.  Domeniul în care activezi este pilonul sistemului economic și determină în mare măsură bunăstarea oamenilor. Din acest considerent aportul, pe care-l aduci, este unul inestimabil. Muncești cu dăruire de sine. Admirăm devotamentul moral și angajamentul profesional al tău, calități demne de cele mai înalte aprecieri.

Împreună cu buchetul improvizat din cele mai alese sentimente și parfumat cu aroma florilor de toamnă, noi îți urăm sănătate trainică, bucurii de la minunații copii Cristina și Vladimir, inegalabilii nepoței Evelina și Nichita, virtuți noi, benefice realizări.

Primește frumoasa petală a vieții ca pe o binecuvântare, ea să-ți fie rod al  bucuriei și speranței. Credința și iubirea să te însoțească pretutindeni, iar împlinirea s-o întâlnești la fiecare pas.

La Mulți Ani, cu fericire și noroc în toate.