DISTRIBUIȚI

Draga și scumpa noastră mămică, bunică, soră, cuscră, cumnată, în zi bogată de lumină și culori autumnale ai ales a veni pe lume. Nu e nimic uimitor, nici surprinzător că ești precum toamna de bogată sufletește, în generozitate, înțelepciune, inteligență. E o mare bucurie și noroc că te avem alături. Or. trăind alături de tine , primindu-ți povața, grijile și sprijinul n-am făcut decât să ne simțim fericiți și împliniți, mândri și răsplătiți prin omenia dăruită de tine. Crescând și devenind cum astăzi tu ne ai credem te bucuri de noi. Ești ființa energică, ne imprimi dorința de afirmare în viață, a înfrângerii greutăților. Ești raza noastă de soare, comoara vieții, care prin grija și dragostea noastră te menții mereu tânără, elegantă, inteligentă, admirată de cei din jur Suntem mereu alături de tine și bucuria sufletului pentru frumoasa ta aniversare a vieții. Te felicităm cu mult drag cu splendida aniversare, îți dorim să-ți fie calea vieții luminată și dăruită de aromele acestei zile de toamnă și de darurile sale. Să te bucuri în continuare de lumina stelei care ți-a dăruit împlinire, noroc, dragoste, stimă, admirație…În zi aniversară, draga noastră îți aducem de la inimă cuvinte de recunoștință pentru tot ce faci pentru noi și-ți oferim o vibrantă cunună de lauri. Pace în suflet, liniște și lumină în casă, putere și ambiție în realizarea tuturor dorințelor, succese mari pe viitor, zile senine, prieteni adevărați. Te asigurăm iubita noastră și în continuare de nemărginită stimă, dragoste, devotament, îți mai dorim ca Bunul Dumnezeu să-ți picure din energia și bunătatea cerească, avându-te în grijă și pază.
Cu adâncă plecăciune, cu toată dragostea, afecțiunea, respectul pe care ți-l purtăm în suflet semnează: copiii, nepoțica Ilinca, fratele, surorile, nepoții, cumnații, cumnata, cuscru.

* * *
Înalta semnificație a momentului ne face să căutăm cele mai frumoase cuvinte de felicitare. Când gândurile noastre se îndreaptă către tine, nu știm cum se face, dar parcă ne cuprinde un sentiment înălțător de neasemuită mândrie pentru realizările și ascensiunile tale. Ajunsă la o frumoasă vârstă, aduni amintirile în retrospecție pentru a le reevalua, or, amintirile sunt raiul fiecăruia, rai din care nu te poate izgoni nimeni. Noi, rudele tale, avem norocul de a te avea, a ne alimenta mereu cu dragoste, vorbă caldă, sfat înțelept. Noi, ți-am făcut un loc aparte în sufletele noastre pentru faptul că mereu ne înveți cum să dobândim aura ș înțelepciunea cuvântului scris. Sămânța recunoștinței noastre a încolțit în adâncul sufletelor.
Dragă și mult stimată omagiată, anii trec în goana mare,/ parcă dau numai binețe,/ să mergi doar pe- aceea cărare,/ ce se cheamă Tinerețe./ Un legământ cu tine avem,/ tot ce-i sfânt ca să păstrăm./ Ești a noastră bogăție,/ de ieri, de azi și în vecie. Îți urăm ani de lungă viață, energii creatoare, bucurii nemărginite de la minunații copii, dulcea nepoțică, te îmbrățișăm ca pe o comoară, căci, de altfel, ești o Comoară a Neamului nostru.
Cu adâncă plecăciune, cu tot respectul și dragostea pe care o purtăm în sufet semnează familiile: Golban, Moldovanu, Neaga