DISTRIBUIȚI

Un abonament la ziarul „Ecoul nostru” este un lucru absolut necesar în fiecare familie, dar și un bun cadou pentru părinții, buneii și prietenii Dumneavoastră.
Stimați cititori, oricât de vertiginos nu ar fi timpul, noi, în ritmul ce ne caracterizează, vom edita exact numerele de ziare pentru care Dumneavoastră ați perfectat abonamentele

A rămas foarte puțin timp până la încheierea campaniei de abonare pentru anul 2019, timp foarte restrâns, când Vă mai puteți abona la ziarul „Ecoul nostru”. Nu uitați să faceți acest lucru azi sau mâine. Dacă mai ezitați, puteți întârzia.
Primind regulat la domiciliu săptămânalul „EN”, veți beneficia de știri locale diverse, din actualitatea națională, veți fi informat, deci, și înarmat.
E necesar să intrați în posesia unui abonament la săptămânalul „Ecoul nostru” și informația utilă și constructivă va veni săptămânal acasă.
Abonarea o puteți face la orice Oficiu poștal sau la sediul redacției.
Costul unui abonament pentru o lună este de 20 de lei, trei luni – 60 de lei, șase luni- 120 de lei și 11 luni- 220 de lei.
Salutăm îndeosebi abonările corporative, în baza contractelor directe dintre agenții economici și redacție, dar și abonamentele –donații făcute de prietenii ziarului în adresa instituțiilor de învățământ, bibliotecilor din satele de baștină, azilului și altor instituții, părinților, buneilor care se vor bucura nespus de acest cadou, pensionarilor, invalizilor care nu-și pot permite luxul de a se mângâia cu o lectură de calitate etc. Listele cu numele abonaților se trimit ( prin poștă, fax, poșta electronică) la redacție, care perfectează abonamentele și expediază ulterior ziarul la destinație prin intermediul Oficiilor poștale.
Susțineți-Vă angajații, rudele, cunoscuții să aboneze „Ecoul nostru” ca noi, la rândul nostru, să Vă putem susține și apăra.
Bonusuri pentru entitățile care vor perfecta abonamente corporative; activitatea colectivelor respective va fi reflectată mai larg în paginile ziarului. În dependență de numărul abonamentelor redacția va oferi acestora un anumit spațiu pentru publicitate gratuită.