Un primar european

Un primar european

12
DISTRIBUIȚI

Primarul nostru Arcadie Covaliov este omul care s-a expus riscurilor, cu unele reforme nepopulare, cu unele crize, cu război în preajmă (…)

Dumnealui a preferat să se confrunte cu realitatea crizelor, ca s-o putem depăși împreună cu demnitate (…)

E greu astăzi să faci din localitatea care mai ieri era un sat un oraș european.

Dar Arcadie Covaliov reușește. Numai un răuvoitor nu vede că Sângereiul de azi e cu totul alt oraș decât cel de acum 5-6 ani.

A fost aproape devorat – pentru că nu-i hoț, pentru că nu-i corupt, pentru că nu-i legat de „ cercurile de interese” , mai ales este atacat de cei din opoziție, de invidioși, de răuvoitori care, încearcă prin diferite metode să-l atace pentru opțiunea sa proeuropeană, pentru conștiința sa românească, pentru că  a face politică (…), pentru isteciunea sa, etc., adică tocmai pentru calitățile sale.

Primarul nostru este un om cu mâniile și inima curată. Arcadie Covaliov este primarul unei metropole din Europa și de aceea noi i-+am încredințat al doilea mandat, el  a meritat toată încrederea noastră. De aceea, avem datoria de a-l sprijini pentru ca lucrurile bune pe carele-a început să aibă finalitate. Este un om gospodar și înțelept,  tot ce face dumnealui – o face pentru orașul nostru. În ultimii ani, a implementat multe proiecte și idei frumoase, avem  drum european, canalizare,  iluminat stradal, apă la robinete…

Și-a ales și colegi pe măsură. Potrivit lui, echipa sa este constituită din oameni care în activitatea lor au demonstrat că sunt competenți, profesioniști, dar cel mai important integri și bine intenționați.