DISTRIBUIȚI

Președintele raionului Sângerei, Grigore Corcodel și vicepreședintele raionului, Iulian Erimei s-a aflăt într-o deplasare oficială în Județul Suceava.

În cadrul vizitei de astăzi, Grigore Corcodel a semnat o înțelegere de dezvoltare a relațiilor de colaborare, bazate pe respect, sprijin reciproc în soluționarea unor probleme de interes comun.
Evenimentul a avut loc în Sala Unirii Bucovinei cu Țara, construită în curtea interioară a Palatului Administrativ din Suceava, inaugurată cu acest prilej. În deschiderea evenimentului, președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că este onorat să semneze aceste parteneriate, el spunând că acest moment este unul istoric.


Start lucrărilor de reparație a drumului

Recent, preşedintele raionului Sângerei, Grigore Corcodel, vicepreşedintele, Iulian Erimei împreună cu consilierul raional, Ion Galus, au mers într-o vizită de serviciu în satul Iezărenii Vechi.

Scopul acesteia l-a constituit monitorizarea ​ lucrărilor de reparaţie a drumului Vrănești – Iezărenii Vechi.
Menţionăm că în urma efectuării acestor lucrări, 4,240 km de drum vor fi asfaltaţi cu beton asfaltic cu stratul de 6 cm, lucru ce va contribui enorm în ridicarea nivelului de trai a locuitorilor din Iezărenii Vechi cât și a localităților din preajmă. ​

Secția Administrație Publică

Continuarea citiți în n.26 din 2 iulie 2021

achitat din bani publici