DISTRIBUIȚI

Un copil este un miracol, iar apariția lui pe lume poate mișca sori și stele. L-au așteptat mult timp, și-au imaginat cum arată, i-au visat până și zâmbetul și au numărat fiecare clipă. La un moment dat, ea l-a simțit crescând înăuntrul ei. A luptat pentru el și a trecut prin momente de nedescris atunci când i-a simțit primele mișcări în burtică, mișcări care, la început, erau ca niște fâlfâiri de aripi de fluture, însă care pe parcurs au devenit tot mai puternice și mai neastâmpărate.
Viorel și Mariana își doreau un băiețel și simțeau că cel care se pregătea să dea ochii cu lumea e un odoraș în toată legea. Când l-au văzut pentru prima oară, nu le venea a crede că acel pui de om e copilașul lor și că din acel moment îl vor avea aproape. Odată ce l-au luat în brațe, i-au analizat fiecare centimetru al corpului și nu se puteau sătura de frumusețea lui. Așa a apărut pe lume, un puișor cu zâmbetul dulce ca al părinților și surioarei Bianca. Bucuria trăită de părinți în acea zi a fost de nedescris. A început o nouă viață, o nouă fericire și o nouă dragoste. L-au privit zi și noapte și îl privesc și acum neîncetat, pentru că micuțul este tot ce și-au dorit. Fiica și nou născutul fecioraș sunt cei care colorează sărbătorile în casa familiei Ursu, pentru că dulcile și parfumatele flori ale copacului vieții le prilejuiesc clipe magice. Nou născutul este pentru ei, un cadou la propriu, un cadou pe care l-a oferit Dumnezeu. S-a născut o stea în familia lor. Viorel și Mariana își iubesc nespus odorașul, e o dragoste necondiționată din care se hrănește Bianca și micuțul boț de aur, de soare or, un copil se naște și crește din iubire. În familia lor fiecare zi este deosebită în felul său, pentru că piciul îi uimește frumos de fiecare dată. El este izvorașul de iubire, care alimentează viața părinților și a surioarei cu multă energie și emoții. Când îl ia mămica în brațe și îl alăptează, timpul se oprește în loc și fericirea inundă casa. În astfel de clipe, îngerașul din brațe este întruchiparea tuturor sentimentelor și forța care mișcă munții cei mai înalți. Atunci când micuțul ajunge în brațele tăticului, se topește orice urmă de oboseală și realitatea devine cel mai frumos vis, trăit alături de micul prinț.
În familia Ursu domnește dragostea și fericirea, iar momentele pe care le petrec împreună sunt deosebite. Dragostea lor, exprimată printr-o vorbă dulce, o îmbrățișare caldă sau un surâs luminos, printr-un sărut de fiecare dată irepetabil și plin de candoare, răspândește în lumea telurică a universului lor familial fărâme de sacru, transformând căminul într-un mic eden.
Dragi Mariana și Viorel, Vă dorim din tot sufletul ca nou născutul fecioraș să Vă aducă doar zâmbete, bucurii, speranță, lumină, dragoste, fericire. Îngerul ce a coborât din cer pentru a Vă umple cupa fericirii, este tot ce aveți mai de preț, mai scump și sublim pe această lume. Bunul Dumnezeu V-a dăruit o minune, o binecuvântare… În casa și familia voastră să domnească doar bucuriile, dragostea și fericirea. O viață binecuvântată să aveți, liniște și iubire, pe măsura ce frumoasa voastră familie crește într-un mod atât de frumos.
O nouă viață, un nou potențial, atât de multă iubire și fericire…
Micuțului bebe îi urăm să crească voinic, sănătos, o viață lină, fără supărări, cu mii de realizări, să fie mereu protejat de Îngerul Păzitor. Dragostea, inocența, fericirea și norocul să nu-l părăsească niciodată, iar cei care i-au dat viață să se bucure mereu de acest dulce odoraș-îngeraș și să-l călăuzească pe calea cea dreaptă.