DISTRIBUIȚI
În poză: în timpul lucrărilor de reparație

În prezent sfântul locaş Mănăstirea „Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel” din Bocancea se află în proces de reparaţie. Cum rugăciunile în inima şi în spiritul său nu se fac fără dragostea noastră, dar şi a enoriaşilor creştini, nici lucrările de reparaţie nu se pot desfăşura fără alipirea inimilor calde ale dvs, fără dibăcia mâinilor celor care sunteţi buni în a construi, fără generozitatea sufletească a celor ce puteţi face donaţii de surse financiare pentru înfăptuirea lucrărilor declanșate în mănăstire.
Avem nevoie de sprijin şi ajutor la lucrările de renovare, fără implicarea Dvs, iubiţi enoriaşi, ctitori, iubitori ai lui Dumnezeu, manifestată prin iubirea faţă de acest loc plin de taină dumnezeiască. Trebuie să Vă informez că am început lucrările de schimare a pardoselelor, sistemei de încălzire. Aceste ar fi cele esenţiale. Se lucrează cu suflet şi cu mult drag faţă de această împărăţie dumnezeiască, unde Bunul Dumnezeu stăpâneşte şi se odihneşte, îşi manifestă lucrarea sa sfântă.Iar sprijinul şi darurile de jertfă noi le aşteptăm pentru mănăstire. Dacă Vă veţi implica, prin contribuţia muncii sau prin donaţii financiare în susţinerea lucrărilor de reparaţie, Dumnezeu vă va fi de sprijn şi de ajutor. Rugăm pe tot creştinul care vine la mănăstire şi cel care va veni de acum încolo să se pocăiască, să se roage Tatălui Ceresc, să ne sprijine. Darul dvs pentru mănăstire va fi ca un dialog tăcut cu Dumnezeu, dovada iubirii ce i-o purtaţi. Vă mulţumesc anticipat.
Cine ne poate sprijini cu ajutor financiar, puteţi face tranferuri:
BC Moldindconbank S.A; Filiala din or. Sângerei, Str. Independenţei 121A, Comunitatea Religioasă Mănăstirea Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel din s. Bocancea – Schit, IBAN-MD68 ML000000002251639249, c/f 1012620005627, COD FILIALA: MOLDMD2X339.
Arhimandritul Pahomie