DISTRIBUIȚI

Recent, în incinta gimnaziului „Vasile Alecsandri” din s. Drăgănești s-a desfășurat Turneul raional la Volei, organizat în memoria profesorului de educație fizică, Mihail Patrașcu.

La festivitate, alături de Natalia Cristinoi, director al instituției de învățământ au participat vicepreședinții raionului Sângerei, Iulian Erimei, Tudor Tutunaru, primarul localității, Sergiu Dubenco, profesori, funcționari ai Consiliului Raional, Școlii de Sport „Dumitru Atanasov” și participanți dornici de victorie.
Evenimentul a avut loc grație implicării organizatorilor: administrația Gimnaziului „Vasile Alecsandri”, primăria comunei Drăgănești și Serviciului Tineret și Sport a Consiliului raional, reprezentat de Viorel Onceanu, specialist principal și participării echipelor de volei ale L.T. „A. Agapie”, s. Pepeni, L.T. „Ion Creagă”, s. Rădoaia, L.T. „Mihai Eminescu” din or. Sângerei cât și echipa profesorilor de educație fizică din raion.
Reiterăm că în urma jocurilor, locul III, a fost obținut de echipa profesorilor, locul II de către L.T. „Mihai Eminescu” iar pe locul I s-a clasat L.T. „Olimp”, participanții fiind apreciați cu tradiționala Cupă, diplome și premii bănești.
Menționăm că asemenea acțiuni au menirea de a promova și valorifica amintirea celor ce și-au adus aportul considerabil în sport cît și de a accentua importanța unui mod sănătos de viață.
În acest context, conducerea raionului ține să fie alături și să contribuie continuu pentru realizarea lor.
Mariana Bencovschi,
Secția Administrație Publică

ACHITAT DIN BANI PUBLICI